Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Hide Main content block
Filluan punimet në ndërtimin
Nan 04, 2018 0

Kanë filluar punimet përgatitore për fillimin e ndërtimit të Xhamisë Qendrore në Prishtinë

mbëlsirë me Kos dhe Biskota
Nan 04, 2018 0

Nëse doni t’i surprizoni familjarët dhe miqtë me një ëmbëlsirë të veçantë dhe delikate, ...

Intervistë me vajza të reja
Nan 30, 2017 0

Bismil-lahi Rrahmani-Rrahim

 

“Thuaj: “Ne besuam në Allahun dhe në shpalljen që zbriti për ...

A lejohet perdorimi i
Mar 09, 2018 0

1.Pyetja :A lejohet perdorimi i medikamenteve mjeksore me perqindje alkooli?

1.Pergjigjja: ” ...

Ndihma në Strugë për dy
Shk 11, 2017 0

25.11.2016

Strugë Maqedoni  u ndihmuan nga Fondacioni motrave muslimane zvicër

1.Familja ...

Ndihma për motrën Selmedije
Sht 18, 2018 0

Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoj motrën Selmedije nga Buteli i shkupit me 200,-frz ...

Ndihma për motrën Fatbardha
Sht 18, 2018 0

Fondacioni i motrave muslimane zvicër në gusht 2018 ndihmoj motrën Fatbardha nga struga me ...

Emrat e Allahut
19, November 2013 0
Emrat e Muhamedit
19, November 2013 0
Familjet e ndihmuara 2014
15, November 2014 0
09, August 2014 0
31, August 2014 0
18, January 2015 0
06, October 2014 0
Familjet e ndihmuara 2015
06, September 2015 0
08, February 2015 0
06, September 2015 0
29, November 2015 0
Fëmijët
05, November 2013 0
22, November 2013 0
22, November 2013 0
22, November 2013 0
20, January 2014 0
20, January 2014 0
Gruaja ne Islam
Historia e Profetëve
21, November 2013 0
21, November 2013 0
21, November 2013 0
19, November 2013 0
24, November 2013 0
24, November 2013 0
05, December 2013 0
24, November 2013 0
Intervista
Konvertime
21, November 2013 0
21, November 2013 0
21, November 2013 0
21, November 2013 0
01, December 2013 0
21, November 2013 0
08, December 2013 0
10, February 2014 0
13, January 2014 0
Kuran
16, December 2013 0
16, December 2013 0
05, December 2013 0
21, February 2016 0
21, February 2016 0
21, February 2016 0
21, February 2016 0
Kushtet e Islamit
01, December 2013 0
01, December 2013 0
01, December 2013 0
01, December 2013 0
Kuzhina për motrat
15, December 2013 0
02, December 2013 0
02, December 2013 0
28, November 2013 0
06, December 2013 0
12, November 2013 0
12, November 2013 0
22, November 2013 0
28, November 2013 0
28, September 2014 0
Ndihma me materiale ndërtimore
20, November 2013 0
19, November 2013 0
20, November 2013 0
03, December 2013 0
19, January 2014 0
Ndihma për 2015
08, February 2015 0
01, November 2015 0
29, November 2015 0
01, November 2015 0
Ndihmat për 2013
12, November 2013 0
12, November 2013 0
19, November 2013 0
22, November 2013 0
02, November 2014 0
02, November 2014 0
Ndihmat mujore
Ndihmat për 2014
Ndihmat për vitin 2016
Ndihmat për vitin 2017
Ndihmat për vitin 2018
Pyetje&përgjigje
Reth Abdestit
01, December 2013 0
01, December 2013 0
Rreth Medines
Rreth Mekes
24, November 2013 0
24, November 2013 0
Shëndetsi
01, December 2013 0
22, November 2013 0
25, November 2013 0
22, November 2013 0
22, November 2013 0
22, November 2013 0
22, July 2018 0
Xhamitë në zvicërr

Meka Medina LIVE

 

Vizitorët momental

Kemi 88 miq dhe s'ka antarë në linjë

Radio Online

Mirënjohje

Shtatë Grupet e Shpëtuara

Punimet e Fundit
 •  
  Këngëtarja e njohur

  Këngëtarja e njohur irlandeze Sinead O’Connor ka bërë të ditur se

   
 •  
  Filluan punimet në

  Kanë filluar punimet përgatitore për fillimin e ndërtimit të

   
 •  
  Ëmbëlsirë me Kos dhe

  Nëse doni t’i surprizoni familjarët dhe miqtë me një ëmbëlsirë të

   
 •  
  Ribotohet libri “Perlat

  Për shkak të interesimit të lexuesve, këto ditë është ribotuar libri

   
 •  
  Disa mënyra si ta bëni

  Nuk ka vetëm një mënyrë tradicionale për të bërë një kafe të mirë.

   
 •  
  AMMY FEMRA AMERIKANE QË

  Allahu e rujt dhe focoft dhe udhëzoft edhe familjen e saj – Amin “

   
 •  
  Këta janë përbërësit për

  Të dilni nga shtëpia pa ngrënë mëngjes nuk do t`ju ndihmojë të humbni

   
 •  
  Përfunduan garat e

  Pas një pune të palodhshme 6-mujore të imamëve dhe këshillave

   
 •  
  Tri lëngjet magjike për

  Nëse dëshironi që përmes përgatitjeve shtëpiake të ilaçeve të flini

   
 •  
  A lejohet perdorimi i

  1.Pyetja :A lejohet perdorimi i medikamenteve mjeksore me perqindje

   
 •  
  Pleskavica tradicionale

  Një vizitë në Prizren nuk mund të imagjinohet pa shijen e

   
 •  
  Gratë muslimane, nuse

  Në Islam, martesa nuk është dicka “platonike”, por është dicka

   

Reklama e juaj

O ALLAH