Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Hide Main content block
antat e dorës të grave janë
Sht 14, 2017 0

Femrat i bartin çantat e dorës thuajse kudo që shkojnë, por duket se ato mund të jenë të ...

Tronditet Serbia: Vajza serbe
Sht 14, 2017 0

Nga Snezhana Hyrije Nikoliqi nga Smederevska Pallanka ka hequr dorë e gjithë familja, përveç ...

farë ka brenda mishit të
Sht 14, 2017 0

Dynerët janë një ushqim i shpejtë mjaft popullor në Shqipëri i huazuar nga Greqia dhe Turqia. ...

Një shembull pozitiv për të
Sht 14, 2017 0

Elinda është një vajzë e re dhe shumë aktive. Prej vitesh angazhohet ...

Ndihma në Strugë për dy
Shk 11, 2017 0

25.11.2016

Strugë Maqedoni  u ndihmuan nga Fondacioni motrave muslimane zvicër

1.Familja ...

Ndihma në strugë për disa
Kor 29, 2017 0

Familjet që u ndihmuan në strugë me ushqim për ramazan 20.7.2017 si dhe një fest per fëmijet e ...

Familjet e ndihmuara 2014
09, August 2014 0
15, November 2014 0
31, August 2014 0
18, January 2015 0
06, October 2014 0
Familjet e ndihmuara 2015
06, September 2015 0
08, February 2015 0
06, September 2015 0
29, November 2015 0
Fëmijët
05, November 2013 0
22, November 2013 0
22, November 2013 0
22, November 2013 0
20, January 2014 0
20, January 2014 0
20, January 2014 0
Historia e Profetëve
21, November 2013 0
21, November 2013 0
21, November 2013 0
19, November 2013 0
24, November 2013 0
24, November 2013 0
05, December 2013 0
24, November 2013 0
Intervista
Konvertime
21, November 2013 0
21, November 2013 0
21, November 2013 0
21, November 2013 0
01, December 2013 0
21, November 2013 0
08, December 2013 0
10, February 2014 0
13, January 2014 0
Ndihma për 2015
08, February 2015 0
01, November 2015 0
29, November 2015 0
01, November 2015 0
Ndihmat për 2013
12, November 2013 0
12, November 2013 0
19, November 2013 0
22, November 2013 0
02, November 2014 0
02, November 2014 0
Ndihmat për 2014
Ndihmat për vitin 2016
Ndihmat për vitin 2017
Rreth Medines
Rreth Mekes
24, November 2013 0
24, November 2013 0
Shëndetsi
01, December 2013 0
22, November 2013 0
25, November 2013 0
22, November 2013 0
22, November 2013 0
22, November 2013 0
Xhamitë në zvicërr

Meka Medina LIVE

 

Peace TV shqip

Vizitoret momental

Kemi 200 miq dhe s'ka antarë në linjë

Radio Online

Mirënjohje

Shtatë Grupet e Shpëtuara

Punimet e Fundit
 •  
  Një shembull pozitiv për

  Elinda është një vajzë e re dhe shumë

   
 •  
  Tronditet Serbia: Vajza

  Nga Snezhana Hyrije Nikoliqi nga Smederevska Pallanka ka hequr dorë e

   
 •  
  Çfarë ka brenda mishit

  Dynerët janë një ushqim i shpejtë mjaft popullor në Shqipëri i

   
 •  
  Çantat e dorës të grave

  Femrat i bartin çantat e dorës thuajse kudo që shkojnë, por duket se

   
 •  
  Si bëhet lutja dhe

  Pyetj

   
 •  
  12 këshilla pastrimi që

  Është e mrekullueshme kur bëni shumë detyra në të njejtën kohë, nëse

   
 •  
  Fuqizimi i tolerancës

   30 Mars 2017

  Më 29 mars 2017 gratë përfaqësuese të bashkësive

   
 •  
  Tortë me mollë

  Marrim 3 mollë, i presim në feta dhe sipër u hedhim lëng limoni. I

   
 •  
  Teshtitja që e ktheu

  Në një universitet të Amerikës, në një sallë ku kishte shumë studentë

   
 •  
  Gjysmë ore, tre përbërës

  Nevojiten:

   500 g feta mishi pule
    1 krem për zierje
    2 qese supë

   
 •  
  Një shembull pozitiv për

  E Martë, 28 Mars 2017 mare nga islamgjakova

  Elinda është një vajzë

   
 •  
  Rrëfimi i Vajzës nga

   

  Tërë jetën me interes e kam shikuar Islamin dhe muslimanët, porse

   

Reklama e juaj

O ALLAH