Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

A lejohet perdorimi i medikamenteve mjeksore me perqindje alkooli?

1.Pyetja :A lejohet perdorimi i medikamenteve mjeksore me perqindje alkooli?

1.Pergjigjja: ” Persa i perket medikamenteve te tilla me perqindje alkooli, nese nga konsumi i tyre shkaktohet dehje (sado pak qofte), atehere ky medikament eshte i ndaluar, haram dhe nuk lejohet te perdoret.

Nese nga konsumi i tyre nuk shkaktohet aspak dehje, atehere lejohet perdorimi i tyre, sepse perzierja e alkoolit me medikamentin eshte thjesht per ta ruajtur ate.”

( Shejh El Uthejmin ne: Likaat el bab el meftuh, 3/231)

Read 3148 times
Published in Pyetje&përgjigje
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj