Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
E premte, 01 Mars 2019 21:35

Semnjet Krivca nga Shkupi

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Esselamu Alejkum vëllezër dhe motra pas nji bisede që patëm  me motrën Semnjet Krivca nga shkupi nënë e njï vajze e ndarë nga burri shkaku i ndarjes mbulesa ,

FMMZ mori përsipër që tja paguaj qiran e banesës për 1 vitë duke filluar prej muajt Mars 2019 pjesa e parë do ti pagohet për 6 muaj qiraja kushton 130,-euro gjegjësisht 150,-frz =900,- frz ,fondacioni pjesën e parë do tja dërgoj mbas agjencionit të autobusit SOLO REISEN nesër datë 2.3.2019.

FMMZ pjesën e dytë të pagesës së qirasë për motrën në fjalë do tja paguaj vetë fondacioni në muajn e ramazanit duke ja bërë një vizit kësaj nëne motre shuma esht po ashtu edhe për 6 muajt në vazhdim dhe ne përfundojm me qiran , nëse dikush esht i interesuar që ta merë përsipër pagesën e qirasë mundeni të paraqiteni te fMMZ ose drejt për drejt të kontaktoni me motrën në fjalë numri i celularit 0038971789775.

Read 593 times Last modified on E shtunë, 11 Maj 2019 16:23
Login to post comments

Reklama e juaj