Print this page

Tri kandidate me mbulesë për deputete në Kuvendin e Kosovë

Written by  font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size

Maj 08, 2019

Është bërë publike lista e emrave të kandidatëve të koalicionit LDK-AKR-Alternativa që do të garojnë për Kuvendin e Kosovës, në zgjedhjet parlamentare që pritet të mbahen me 11 qershor.

Në dallim nga partitë tjera, në listën e këtij koalicioni është parë se janë vendosur tri femra me mbulesë, Labinotë Demi-Murtezi me numër 3 dhe Refiqe Tërnava-Beka me numër 51, të cilat i përkasin partisë AKR dhe Bahrie Haxhiu me numër 63, Lëvizjes për Drejtësi.

Read 6796 times
Published in Islami në trojet tona
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments