Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Konvertime

Konvertime (38)

Allahu e rujt dhe focoft dhe udhëzoft edhe familjen e saj – Amin “

Published in Konvertime

Gratë perëndimore po i kthehen Islamit gjithnjë e më shumë. Kay Jardine zbulon përse janë kaq të vendosura të bëhen muslimane.

Published in Konvertime

Allahu e rujt dhe focoft dhe udhëzoft edhe familjen e saj – Amin “I kërkoja Zotit prej shumë viteve të më dhurojë pasuri, fam dhe lumturi pasi isha kyqur në industrin e modës, rasisht vizituam turqin dhe Xhaminë historike në Stamboll dhe duke hyr brenda më dhuruan një shami, ishte ndjenja më speciale, ishte diqka sikur kur e gjithë lodhja që ndjejsha më u largua përnjëher dhe pas asai nuk doja ta largoja, ndërprejta trajnimet dhe i riktheva në shtëpi i rrëfeva mamit ndjenjen se si u ndjeva, por ajo u fustrua në mua duke më thënë ” Ajo është fe dhunes sa më larg të qëndrojë” por unë nuk e ndjeja ”dhunën” që ushtronin individët në emer të Islamit, unë ndjeja paqen që më ofronte Islami, afërsin qetësin dhe kënaqësin që ndjeja ndaj Zotit. Elhamdulilah sot po bëhem edhe zyrtarisht Muslimane pasi ka vite që zemra ime ka thënë La Ilahe Il Allah Muhameden Resulullah ” ka përfunduar Ammy

Published in Konvertime
Faqe 1 nga 13

Reklama e juaj