Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Shëndetsi

Shëndetsi (8)

Nëse vuani nga dhembja e kokës në ballë, vendosni fasha të lagura me uthull molle dhe ujë duke e shoqëruar edhe me pak mjaltë. Por ky është një trajtim që duhet bërë çdo darkë në mënyrë që të japë rezultatin e duhur.

Published in Shëndetsi

Pejgamberi (paqja e Allahut qoftë mbi të) na ka porositur që ujin ta pimë ulur e jo në këmbë.

Published in Shëndetsi

Hurma është konsideruar si pema më e mirë në botë për shendetin tonë për shkak të vitaminave A dhe C, proteinave, yndyrave, kripërave minerale dhe përmbajtjes së lartë të hekurit.

Published in Shëndetsi
Faqe 1 nga 3

Reklama e juaj