Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Ndihmat për vitin 2019

Ndihmat për vitin 2019 (2)

E premte, 01 Mars 2019 21:35

Semnjet Krivca nga Shkupi

Written by

Esselamu Alejkum vëllezër dhe motra pas nji bisede që patëm  me motrën Semnjet Krivca nga shkupi nënë e një vajze e ndarë nga burri shkaku i ndarjes mbulesa ,me kushte te renda ekonomike nese do dikush qe ti ndihmoje kesaj motre mund te merni kontakt me motren direkt.

E premte, 01 Mars 2019 21:17

Adije Rustemi nga Fushëkosova

Written by

Më 22.02.2019 Fondacioni Motrave Muslimane Zvicër ndihmoj në hapjen e bunarit për uji për motrën Adije Rustemi nënë e 6 fëmijëve jetima nga fushë Kosova,

Reklama e juaj