Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
ndihmoni

ndihmoni

08.10.2019

Esselamu Alejkum motra dhe vëllezër  të Fondacionit te motrave muslimane,

kryesia e kësaj shoqate bëri një vizit në familjen Seydi 7 antarëshe nga fshati Dollgash komuna e Dibrës, ku me iniciativën e mërgatës janë duke ja ndërtuar një shtëpi nji katshe ,kjo familje ësht në gjendje kritike për jetesë prandaj ne si shoqat ndihmuam me 900,-franga zvicrane per mbulimin e kulmit te shtëpis ku do ti regjistrojm edhe disa foto te shtëpis te vjetër dhe te resë :

Shtëpia e Re

 

Supë me karrota dhe xhinxher, receta e pagabueshme e vjeshtës.

Përbërësit:

E Hënë, 5 Gusht 2019; 14:16

Mungesë për vendin e tyre, bekim për vendin pritës, e gjithmonë një frymëzim për shqiptarët në mëmëdhe apo gjetkë. Janë ata, të rinjtë për të cilët mburremi të gjithë dhe të cilët mbeten motivimi dhe shpresa e vetme për një brez të cilit i shkëlqejnë sytë tek sa shohin shembuj suksesi që arrijnë majat pas shumë vështirësish dhe sfidash që sjell emigracioni.

E Hënë, 5 Gusht 2019; 14:16

Mungesë për vendin e tyre, bekim për vendin pritës, e gjithmonë një frymëzim për shqiptarët në mëmëdhe apo gjetkë. Janë ata, të rinjtë për të cilët mburremi të gjithë dhe të cilët mbeten motivimi dhe shpresa e vetme për një brez të cilit i shkëlqejnë sytë tek sa shohin shembuj suksesi që arrijnë majat pas shumë vështirësish dhe sfidash që sjell emigracioni.

Faqe 1 nga 148

Reklama e juaj