Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Ndihmat mujore

Ndihmat mujore (3)

Studentja Alije Osmani

Written by

Qer 27, 2015

Fondacioni motrave muslimane zvicër  do të ndihmojë pjesërisht në  shkollimin e studentes nga fshati  ropalc e kumanovës  motrën Alije Osmani  të hollat (parat) do tja dërgojë  teologia Emine Sopi Allahu e shpërbleftë pë kët punë që po e bënë . amin

1 . Më 14.6.2015 ju dërguan 400,-frz per ket vitë.

2 . Më 25.1.2016 ju dërguan 400,-frz per ket vitë. 

3. Më  8.7.2016  ju dërguan 400,-frz për kët vitë .

4. Më 1.2.2017  ju dërguan  400,-frz për kët vitë .

5. Më 3.10.2018 ju dërguan 600,-frz për kët vitë.

6.

7.

8.

9.

Published in Ndihmat mujore

Familja Terziju 2009/2016

Written by

Mar 01, 2014

Në Veles të Maqedonis 2009/10/11/12/13/14/15/16.

Shkruar nga Administrator | 10 Janar 2011

 

 Familja  Terziju nga fshati Vranovc i epërm nga komuna e Velesit  të Maqedonis  u ndihmua më 2009 me 200,-franga zvicerane  prej fondacionit të motrave muslimane ,kurse  per  2010 dhe ne vazhdim  u mor përsipër nga Familja Asipi nga Zvicra që të ndihmohet me 50,-frz në muaj.Allahu e shpërbleftë  Familjen Asipi nga Sirnach i Zvicrës për kët gjest human.shpresojm qe edhe te tjerët do te marin persiper qe ti ndihmojn jetimet deri ne moshen madhore.

Pagesa që ka ber Familja Asipi për kët familje  ësht: Për 2010 . 300,-frz. për 2011. 550,-frz, për 2012.600,-frz , për 2013.600,-frz , për 2014 600,frz ,  për 2015 600,-frz ,per ( 2016 900,-frz kete te holla i dergoj vet Imrzate Asipi ecila ju ndihmon )  pagesa vazhdon , këto të holla i dërgon  familjes , Hafëze Emine Sopi  Allahu e shpërbleftë motrën Emine.amin

Published in Ndihmat mujore

Në Veles të Maqedonis 2009/10/11/12/13/14/15/16.

Shkruar nga Administrator | 10 Janar 2011

 

Familja Halilovski nga fshati Vranovc i epërm nga komuna e Velesit  të Maqedonis  u ndihmua më 2009 me 400,-franga zvicerane  prej fondacionit të motrave muslimane ,kurse  prej  2010 dhe në vazhdim  u mor përsipër që të ndihmohet  nga Familja Asipi nga Zvicra që  të ndihmohet me 50,-frz në muaj.Allahu e shpërbleftë  Familjen Asipi nga Sirnach i Zvicrës për kët gjest human. shpresojm qe ket gjest ta bejn edhe te tjeret për ti mbajt jetimet gjalle deri ne moshen madhore .

 

Pagesa që ka ber Familja Asipi për kët familje  ësht: Për 2010 . 300,-frz.  për 2011. 550,-frz, për 2012.600,-frz, për 2013.600,-frz , për 2014 : 600,-frz ,per 2015 : 600,-frz  pagesa  vazhdon , këto të holla i dërgon familjes  Hafëze Emine Sopi  Allahu e shpërbleftë edhe kët motër ecila ndan kohë për tja dërguar të hollat.

Published in Ndihmat mujore

Reklama e juaj