Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Islami

Islami (199)

Shoqëria që vret gratë

Written by

Jan 28, 2018

Drejtësia gjinore, garantimi i të drejtave të gruas, nënës, vajzës, janë tema të shumë përfolura, por rezultatet janë të pakta. Gruaja pavarësisht që është gjysma e shoqërisë  dhe edukon gjysmën tjetër të saj, ajo akoma nuk është e përfaqësuar denjësisht, me meritokraci në politikë, ekonomi, në debate sociale, në ato mjekësore e kështu me radhë. Përfaqësimi i saj është i ulët jo vetëm në rajon por dhe më gjerë. Vendet ballkanike kanë elemente të përbashkëta, të ngjashme për sa i përket temës “grua”.

Published in Gruaja ne Islam
Rate this item
(0 votes)

 

 

 

 
 
 
Per te gjithe ata qe harrojne...!
Per te gjithe ata qe nuk mendojne...!
Per te gjithe ata qe nuk dine te vleresojne...!
Por qe duhet te kujtojne...
Kur martohesh nuk merr vetem grua por merr gjithe boten!
Published in Poezi Islame
Rate this item
(0 votes)

 

 

 

 

 

 

 

O ti qe e deshiron Xhenetin

 

valle.. per te a po punon

 

ditet e jetes ne dunja

 

valle.. si po i shpenzon?

 


Published in Poezi Islame
Faqe 1 nga 67

Reklama e juaj