Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
nga Maqedonia

nga Maqedonia (31)

Mediat greke sot kanë shkruar se Bashkimi Evropian nuk do të hap dyert për Shkupin dhe nuk do të jap sërish datën për hapjen e negociatave për anëtarësim.

Published in nga Maqedonia
Faqe 7 nga 7

Reklama e juaj