Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
nga Shqiperia

nga Shqiperia (30)

E mërkure 9 Prill 2014 18:24

Komisioni i Veprimtarive Prodhuese ka përfshirë në rezolutën për Entin Rregullator të Energjisë, një klauzolë, ku i kërkon këtij institucioni të bllokojë çdo vendim për rritjen e çmimit të energjisë elektrike gjatë këtij viti.

 

Published in nga Shqiperia

E enjte 13 Mars 2014 11:33

Një person ka humbur jetën pasi është qëlluar me armë zjarri, mëngjesin e sotëm në Shkodër.

 

Published in nga Shqiperia

Reshjet e shiut të nisura dy-tre ditë më parë që vazhdojnë të bien edhe sot kanë ndikuar në përkeqësimin e situatës së përmbytjeve në territorin e qarkut të Shkodrës.

Published in nga Shqiperia

E hëne 20 Janar 2014 14:10

Një kalimtar ka humbur jetën mesditën e sotme në një aksidenti të ndodhur tek “Rruga e Elbasanit” në kryeqytet, pasi është përplasur nga një kamion.

 

Published in nga Shqiperia

E premte 17 Janar 2014 20:11

Shkarkohen nga detyra 15 punonjës të Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në Tiranë dhe paralajmëron për përjashtim nga puna 25 punonjës të tjerë. Nisur nga ankesat e qytetarëve, Zyra Qendore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, nisi një kontroll pranë ZVRPP Tiranë në lidhje me pretendimet për zvarritje dhe mosrespektim të afateve ligjore në kthimin e përgjigjeve të aplikimeve nga qytetarët.

 

Published in nga Shqiperia
Faqe 5 nga 6

Reklama e juaj