Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Trego # 
Titulli Autori Prekje
Ndihma për Fëmijët jetimë Shkrue nga ndihmoni 611
Familja Vlashi Shkrue nga ndihmoni 680
Familja Xhika Shkrue nga ndihmoni 629
Familja Mena Shkrue nga ndihmoni 721
Familjet Veseli Shkrue nga ndihmoni 613
Familja e Sediffe Sajnoska Shkrue nga ndihmoni 559
Familjet e Jetimëve dhe Skamnorëve Shkrue nga ndihmoni 582
Familja Anemshae Fazlijeviç Shkrue nga ndihmoni 574
Familja Gentian Cani Shkrue nga ndihmoni 557
Familja Mazllami Shkrue nga ndihmoni 550

Reklama e juaj