Shoqata ndihmoni te Varferit

FAMILJET E NDIHMUARA 2021

FAMILJET E NDIHMUARA 2020

KONVERTIMET NË ISLAM

Kryesoret » Këngëtarja e polemikave, nga grisja e fotos së Papës te konvertimi në fenë Islame

Sinéad O’Connor, këngëtarja irlandeze godet sërish pasi është konvertuar në fenë Islame. Ajo është përfshirë shpesh në polemika, sidomos kur në vitin e largët 1992 grisi një foto të Papës. … Read More

Vajza e politikanit italian konvertohet në Islam

Lajmi për konvertimin e vajzës së ish-parlamentarit italian në Islam ka bërë bujë ne mediat Italiane …. “Hixhabi është rruga ime e jetës, të cilën Allahu e ka zgjedhur për … Read More

FEMRA NË ISLAM

Përkujdesja e Islamit ndaj ndjenjave të femrës (1)

Kurani, Fjala e Allahut të Madhërishëm dhe Syneti-thëniet, veprimet, pëlqimet e Muhamedit a.s. janë dy thesare të pashtershme, të cilat në mënyrë eksplicite zbërthejnë çdo çështje që është në interes … Read More

Merjem Lumi, të jesh grua teologe në thirrjen islame online

Merjem Lumi ka lindur në Korçë dhe është rritur në Durrës. Në moshën trembëdhjetë vjeçare zgjedh të konvertohet në islam nga ortodokse praktikante dhe vendosë hixhabin. Menjëherë, vendosi të udhëtojë … Read More

TREGIME

Tregim këshillues: Mbreti dhe piktori

Një mbret çalaman dhe me një sy të verbër u kërkoi një ditë piktorëve të oborrit të vet që ta pikturojnë, por pa defektet fizike që kishte. Të gjithë kundërshtuan … Read More

Tregim i dobishëm: A mos vallë i mori Hoxha 1000 franga

Në një tubim, ku mori pjesë edhe Hoxha i fshatit, ndodhi diçka e pazakontë Nikoqirët kishin haruar mbi tavolinën afër së cilës ishte ulur Hoxha i fshatit, një kartëmonedhë prej … Read More

LINQET E RRJETEVE SOCIALE