Shoqata ndihmoni te Varferit
7 Familjet e ndihmuara ,Kumanovë -Shkupë 2013

7 FAMILJET E NDIHMUARA ,KUMANOVË -SHKUPË 2013

7  Familjet e ndihmuara ne Kumanovë  dhe Shkup 2013.

  1. Familja e Gjyle Mehmeti

Fshati Sllupçan

Komuna  Lipkovë

Data e ndihmesës 30.07.2013

U ndihmua me 1500,-frz

 

  1. Familja e Selvete EjupiStudente

Gazi Babë  -Shkupë

U ndihmua me 50,-frz  plus me artikuj ushqimorë në vlerë prej  100,-frz

Data 30.09.2013

 

 

  1. Familja BejadinNuhiju

Orizare  -Lipkovë

U ndihmua me 100,-frz

Data  01.08.2013

 

 

  1. Fëmijëvetë muslimanëve

Në fshatin Majanc  të shkupit

U ndihmuan me roba për festën e Bajramit   me 100,-frz

Data 03.08.2013

 

  1. te familjaJashari

Në komunën e Lipkovës

U ndihmuan 4 medresante  dhe dy pleqë që skan të ardhura

U ndihmuan me 100,-frz     . data  04.08.2013

 

 

  1. FamiljesOsmani 

Nga fshati  Rapolc  Kumanovë

U ndihmua  me nji shporet për ngrohje

Dhe kushtoj 220.-euro

Data  04.08.2013

 

  1. FamiljaSevdail  Dalipi

Kumanovë , u ndihmua  me matrial ndërtimorë

Kushtojë  1500,-frz

Data  05.08.2013

 

Familjet që u ndihmuan nga motra Emine Ismaili Sopi  në muajn e shejnt të Ramazanit 2013

7 Familjet e ndihmuara ,Kumanovë -Shkupë 2013

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit