Shoqata ndihmoni te Varferit

Dy familje të ndihmuara ne Tiranë 2015

Fondacioni motrave muslimane ndihmoj kete dy familje ne tiran te cilet e kan gjendjen katastrofale ku kan nevoj per kulm mbi koke ndihmat ja shperndau hoxha i fshatit vilez vllau dhe Hoxha jonë i nderuar i fshatit Vilez Tiranë  Muharrem Gjoka .Familjes së Xhevahir Beka nga fshati Vilez me fëminë e paralizuar dhe familjen e Blerim Elqani po ashtu nga fshati Vrenez Tiranë ju ndihmua me 300,-euro .

Kjo familja e Xhevahir Beka me fëmin e paralizuar dhe shtëpin prej guri.

 

 

 

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit