Shoqata ndihmoni te Varferit
Familja Mazllami Prizren 2014

FAMILJA MAZLLAMI PRIZREN 2014

Medresantit Amar Mazllami nga Prizreni fondacioni i motrave muslimane zvicër e ndihmojë me 150,-euro gjegjësisht 190,-frz .

Familjes se Amarit hoxha i nderuar Mazllami  i ndërtoje shtëpinë ku keto te holla që i derguam me wester union i kane për nevojat e familjes vëllezer dhe motra cdo njëri ka nevojë për ndihmën tonë prandaj mos nguroni dhe ndihmoni edhe juve.

Familja Mazllami Prizren 2014

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit