Shoqata ndihmoni te Varferit

Gëzuar Bajrami

Fondacioni Motrave Muslimane (FMMZ) i uron besimtarët musliman gëzuar bajramin e fitrit me shpresë që ky agjërim dhe gjith ibadetet e keti ramazani të jenë të pranuar te Allahu.Amin

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit