Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Ne nuk e kemi problem çfarë mban ti në kokë

Ndërkohë që provinca Quebec në Kanada po merr masa që punonjësit e administratës shtetërore të mos lejohen të mbajnë simbole fetare dhe ti shfaqin ato në publik, provincat e tjera të vendit u përgjigjen: Censura juaj,

Ndërkohë që provinca Quebec në Kanada po merr masa që punonjësit e administratës shtetërore të mos lejohen të mbajnë simbole fetare dhe ti shfaqin ato në publik, provincat e tjera të vendit u përgjigjen: Censura juaj, përfitimi ynë.

Një spital pranë Torontos, ka publikuar një reklamë e cila u drejtohet profesionistëve të profilit shëndetësor, për ti përfshirë ata në stafin e spitalit. Më specifikisht, reklama u drejtohet profesionistëve të shëndetit, kryesisht grave myslimane, të cilat mbajnë shami në kokë. Në reklamë, shfaqet një zonjë myslimane me shami në kokë dhe anash saj shkruhet:”Ne nuk e kemi problem çfarë mbani ju mbi kokë!”.

Emri i spitalit u përhap menjëherë në mbarë Kanadanë, duke u bërë kështu pjesë e debatit mbi mbajtjen e simboleve fetare në vendet publike.


 

Read 23234 times Last modified on E martë, 05 Nandor 2013 08:53
Published in Islami në trojet tona
Rate this item
(0 votes)
Super User

Nam commodo libero eget massa pulvinar nec bibendum odio vehicula. Integer eget gravida neque. Nunc porta, mi vel fringilla convallis, risus leo ultrices ante

Website: smartaddons.com
Login to post comments

Reklama e juaj