Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Gabim
  • JUser: :_load: S'mundi me ngarkue përdoruesin me ID: 45

7 Familjet e ndihmuara ,Kumanovë -Shkupë 2013

7  Familjet e ndihmuara ne Kumanovë  dhe Shkup 2013.

 

1. Familja e Gjyle Mehmeti

Fshati Sllupçan

Komuna  Lipkovë

Data e ndihmesës 30.07.2013

U ndihmua me 1500,-frz


 

2. Familja e Selvete Ejupi  Studente

Gazi Babë  -Shkupë

U ndihmua me 50,-frz  plus me artikuj ushqimorë në vlerë prej  100,-frz

Data 30.09.2013

 


 

3. Familja Bejadin  Nuhiju

Orizare  -Lipkovë

U ndihmua me 100,-frz

Data  01.08.2013

 


 

4. Fëmijëve  të muslimanëve

Në fshatin Majanc  të shkupit

U ndihmuan me roba për festën e Bajramit   me 100,-frz

Data 03.08.2013


 

5. te familja  Jashari

Në komunën e Lipkovës

U ndihmuan 4 medresante  dhe dy pleqë që skan të ardhura

U ndihmuan me 100,-frz     . data  04.08.2013

 


 

6. Familjes  Osmani 

Nga fshati  Rapolc  Kumanovë

U ndihmua  me nji shporet për ngrohje 

Dhe kushtoj 220.-euro

Data  04.08.2013


 

7. Familja  Sevdail  Dalipi

Kumanovë , u ndihmua  me matrial ndërtimorë

Kushtojë  1500,-frz 

Data  05.08.2013

 


Familjet që u ndihmuan nga motra Emine Ismaili Sopi  në muajn e shejnt të Ramazanit 2013

Read 34360 times Last modified on E shtunë, 07 Dhetor 2013 17:00
Published in Ndihmat për 2013
Rate this item
(1 Vote)

Login to post comments

Reklama e juaj