Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Familja Ajredin Veseli -Strugë

Esselamu Alejkum të nderuara motra kjo familje po pret mbarimin e shtëpisë inshallah me  Emrin e Allahut familjes së Ajredin Veseli nga fshati poum do ti vendoset kulmi i shtëpisë

dhe pastaj me ndihmën e firmave tjera do ti plotësohet shtëpia në përgjithsi si trosetat ,kuzhina , banja, tepikat ,dritaret dhe sendet elementare që i duhen nji familjes për të jetuar ne si FMMZ presim nga mjeshtëri i ndërtimit që ta kryej kët punë të cilën e ka marë përsipër nga fondacioni ,edhe mjeshtri me puntorët janë duke ndihmuar falas për ta vendos kët familje ndër streh inshallah Allahu ju ndihmon edhe këtyre vëllezërve të cilët mundohen sa do pak me ju ndihmu fizikisht por edhe moralisht kësaj familje inshallahne do të presim edhe foto të tjera të përfundimit.

Të nderuar vizitor priten edhe foto tjera të përfundimit të kësaj stëpije inshallah.

Read 45827 times Last modified on E diel, 19 Janar 2014 21:27
Rate this item
(0 votes)
More in this category: Familja Abas Aliti Kumanovë »
Login to post comments

Reklama e juaj