Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Familja Imrane Beqiri Miratoc-Preshevë 2012 /2013

Familja e Imrane  Beqiri  nga fshati  Miratoc  komuna e Preshevës  ika  5 fëmijë kurse burri i ka ndëruar jetë Allahu e mëshiroftë .

19.12.2012  familjes Beqiri nga miratoca  ju renovua shtëpia pjesërisht  kushtojë  1900,-euro  për vendosjen e dritareve, Derën e madhe ,dhe  për lyerjen e shtëpisë fasadimin ,ku do ti shihni edhe fotot si ma poshtë:

 

Familjes Beqiri po i ndërtohet edhe fasada jasht

Inshallah do kemi edhe foto tjera mbasi të përfundoj fasada për kët punë fondacioni investon 1900,-frz.

Read 29378 times Last modified on E diel, 19 Janar 2014 21:28
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj