Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Familja Abas Aliti Kumanovë

Familja Abas Aliti nga fshati çerkezë komuna e Kumanovës u ndihmua nga shoqata me  ushqim si dhe me renovimin e shtëpisë ku dhe do të shihni fotot prej fillimi deri në mbarim ,Familjes Aliti ju ndërtua Banja ,uijsjellsi , Dritaret dhe Dera kryesore si dhe ju shtruan pllakat në dysheme te banja dhe te koridori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read 50993 times Last modified on E diel, 19 Janar 2014 21:28
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj