Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

FMMZ ndihmon në SIRI 2013

Fondacioni motrave muslimane zvicër  ndihmon vëllezërit në Siri  me  2000,-frz .

kjo ndihmë ju dërgua në përmjet organizatës humanitare  Islamische Relief ,edhe ne për tju dalë në ndihmë motrave dhe vëllezërve nga siria që po vuajn nga regjimi i asadit morëm pjesë me një shum simbolike prej 2000 franga zvicrane, Allahu inshallah i shpëton sa më shpejt nga ky regjim kaqë i ashpër.Amin

nga FMMZ-ë.

Read 23790 times Last modified on E mërkurë, 05 Shkurt 2014 18:38
Published in Ndihmat për 2013
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj