Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Familja Naim Ramadan Krasniqi 2013

Familjes së Naim Krasniqit nga  fshati Astrazub  në Kosovë ne muajn e Bekuar  te Ramazanit umorë iniciativa nga  vllau Farush Berisha  duke e pare gjendjen e kësaj familje pasi i ndihmuan me ushqim  në vlerë  35.50 euro ,ne konsulltim me fmmz-ën vendosëm që tja rindërtojm banjën me gjith elementet dhe pllakat pluse llaminatin.

Me ushqim  në vlerë  prej  35.50 euro

Tash fotot mbas renovimit inshallah:

Keto jan bashkeshortet Krasniqi Allahu inshallah i ndihmon në te ardhmen.amin

Komplet kane kushtuar 1100,-euro në kët sumë  ka mare pjese edhe vllau Afrim  Thaqi nga Gjermania me 200,-euro Allahu e shperblefte.amin

 

 

 

Read 27866 times Last modified on E diel, 19 Janar 2014 21:29
Rate this item
(1 Vote)
Login to post comments

Reklama e juaj