Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Përmbyllja e projektit

Përmbyllja e projektit 2012 Elhamdulilah

Familja e Ajredin Veselit u bë me shtëpi ,mbaroj me sukses ky projekt i parë dhe inshallah jo i fundit.

Donatorët që ndihmuan për kët projekt:

  • Fondacioni motrave muslimane iniciatore e këti projekti investoj 10.000,-frz për ndërtimin e shtëpisë.
  • Familja Enis Vinca nga fshati Veleshtë -Strugë MK ndihmoj matrialisht me Dritaret.
  • Familja Dashmir Dibra nga fshati Dollogozhdë -Strugë MK ndihmoj matrialisht për përfundimin e kulmit të shtëpisë.
  • Nji vëlla ANONYM nga fshati Veleshtë -Strugë MK investoj në bërjen e dhomave me beton shtrues( Ybercuk).
  • Firma e Abribit nga fshati Livadhi -Strugë MK, ka investuar me matrial të abribit për lyerjen e dhomave.
  • Firma e Tepihave dhe Llaminatit Genci Komerc ka ndihmuar me nji Tepih dhe Llaminat për nji dhomë.
  • Familja Rufon Mena nga Qyteti i Ohrid ka investuar në instalimin e Uijit.
  • Vllau Zyferi nga Struga investoj në instalimin e Rymës.
  • Firma Elda Kompani me pronar Nexhin nga fshati Tateshë-Strugë MK , ka investuar dhe montuar Ulluqet e shtëpisë.
  • Familja Osmani nga qyteti i Strugës ka dhuruar elementet e Banjës.

Të gjith këta donatorë dhe ndihmues Allahu i shpërbleftë me të mirat e Tij në kët botë dhe në tjetrën (Ahiretin) inshallah më posht dotë vendosim edhe fotot përmbyllëse:

 

Read 13209 times Last modified on E hanë, 10 Shkurt 2014 17:40
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj