Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

I dërguari i SHBA-ve në Sudan jep dorëheqje pas konvertimit në Islam

I ngarkuari me punë i SHBA-ve në Khartum, Joseph D Staffor, ka dhënë dorëheqje nga posti i tij pas konvertimit në Islam, bëjnë të ditur mediat lokale sudanez

Staford tha se vendimi i tij është bërë për "arsye personale", por mediat sudaneze thonë se i dërguari u detyrua të japë dorëheqjen pasi e përqafoi Islamin.

Sipas medieve, Stafford ka bërë disa vizita në selinë Ansar al-Sunnah në Sudan dhe përmes këtyre vizitave ka krijuar marrëdhënie të ngushta me një numër të klerikëve sudanez.
Departamenti Amerikan i Shtetit nuk ka dhënë asnjë deklaratë e cili do të konfirmojë apo mohojë lajmin për Joseph staford.

Read 14775 times
Published in Konvertime
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj