Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Familja Gentian Cani Durrës 2014

Gentian Cani  banues në Durrës i lindur dhe i ritur në Librazhd të Shqipëris.

Tre anëtar të familjes ,vëllau ka gruan dhe djalin 8 vjeçë jeton me qira në durrës,por janë të pa punë dhe e kanë  gjendjen ekonomike  të vështirë  ku vllau Gentiani po kërkon punë çdo ditë për ta mbajtur familjen por për fatë të keqë nuk po gjenë punë dhe nji dite kontakton me ne dhe kërkon ndihmën tonë ,ne pasi u interesuam mirë për kët familje vendosëm si shoqat ti dërgojmë vllaut Gentianit nji ndihmë simbolike prej 300,-frz  për nja tre muaj të kalojë për ushqimë  me shpres që ky vëlla të gjejë punë në të ardhmen,motra dhe ju vëllezër ky vëlla ësht i gatshëm të vijë në zvicër për të punuar nëse gjindet dikundi  punë ai na tha se do të pranonte cfar do pun e hallallit vetëm ti largoheshte varfëris dhe krizës që e ka kapluar kët familje nëse dikush do që ti bëj mirë këti vëllau letë paraqitet te fondacioni motrave muslimane zvicër .
Këto të holla i dërgohen ditën e hënë me agencionin e wester union ku pagesa hyn te këto 300 ,-frz.

Read 11159 times Last modified on E hanë, 10 Mars 2014 12:45
Published in Ndihmat për 2014
Rate this item
(0 votes)
More in this category: Familja Mazllami Prizren 2014 »
Login to post comments

Reklama e juaj