Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Familja Mazllami Prizren 2014

Medresantit Amar Mazllami nga Prizreni fondacioni i motrave muslimane zvicër e ndihmojë me 150,-euro gjegjësisht 190,-frz .

Familjes se Amarit hoxha i nderuar Mazllami  i ndërtoje shtëpinë ku keto te holla që i derguam me wester union i kane për nevojat e familjes vëllezer dhe motra cdo njëri ka nevojë për ndihmën tonë prandaj mos nguroni dhe ndihmoni edhe juve.

Read 12196 times
Published in Ndihmat për 2014
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj