Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Lëngu i mollës i përzier me mjaltë dhe ujë të nxehtë pihet si mjet qetësues kundër pagjumësisë.

Nëse vuani nga dhembja e kokës në ballë, vendosni fasha të lagura me uthull molle dhe ujë duke e shoqëruar edhe me pak mjaltë. Por ky është një trajtim që duhet bërë çdo darkë në mënyrë që të japë rezultatin e duhur.

Read 14116 times
Published in Shëndetsi
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj