Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Fmmz ndihmon Bledar Sulejmanin -Shkodër 2014

Fondacion motrave muslimane zvicër ndihmon vllaun  dhe teologun tonë Bledar Sulejmani nga shkodra shqipëri me një ndihmë simbolike prej 500,-frz .Bledari  ka nevoje për ndihmën tonë motra dhe vëllezër sepse vllau jonë e ka një sëmundje të rënd të cilën mundeni me e parë në faqen ton kryesore ,vllau jonë Bledari ka mbaruar Teologjin islame dhe me profesion ësht Hoxhë Allahu in shaa Allah i ndihmonë që të shërohet sa më shpejtë që të vazhdojë misionin e ti që e ka dashtë aq shumë por të nderuar musliman e muslimane keti vëllau i nevoiten nji shumë e të hollave për të shkuar jasht shtetit ku mund ta ndëgjoni në videon që kemi shfaqur në faqen tonë.Allahu in shaa Allah e shëronë sa më shpejtë . Amin

Read 12363 times Last modified on E hanë, 09 Qershor 2014 16:32
Published in Ndihmat për 2014
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj