Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
E shtunë, 09 Gusht 2014 17:30

Strugë Korrik 2014

Written by 
Rate this item
(0 votes)

 1. FMMZ Familja e Sediffe Sajnoska Strugë Maqedoni 2014
26. Korrik  2014
 • Po ashtu fmmz ndihmoj edhe motren sediffe sainoska nga struga me daten 20.7.2014 kjo moter jeton ne mjerim e vetme me nji djale te dy invalide undihmua me ushqim ne vlere prej 100.frz dhe me te holla per blerjen e druve per tu ngrohur dimrit me 100.frz.

  1. FMMZ

   3 Familjet Veseli  Poumë  Strugë Maqedoni 2014

   Sote vizituam edhe familjet e Ajredin shpetim dhe sevdi veseli nga fshati poum ku dhe bem disa foto tek familja e ajredinit qe ja ndertuam shtepin elhamdulilah e kishte regulluar mbrenda per te jetuar ketyre 3 familjeve i ndihmuam me nga nje iftare ne vlere prej Ajredinit 20.frz shpetimit 15. Frz dhe sevdiut 15.frz ushqim .
  2. disa foto nga përfundimi i shtëpisë së Ajredin Veseli që e vizituam në ramazan 2014.


  1. FMMZ

   Familja Mena  Misllodezhd  Strugë Maqedoni  2014

   Sote po ashtu ndihmuam edhe familjen e minire mena nga fshati misllodezhd struge maqedoni kjo moter vuan edhe prej syve e cila esht operuar 4 here dhe ka ende nevoje per tu mjekuar gjendja ekonomike katastrofale per jetese.kesaj familje ju ndihmua me ushqim 50.-frz dhe te holla 100.-frz per tu mjekuar.

   

  1. FMMZ

   Familja Xhika  Misllodezhd  Strugë  Maqedoni  2014

   Fmmz ndihmoje sote edhe familjen e safete xhika nga fshati misllodezhd struge maqedoni me ushqim ne vlere prej 50.-frz dhe me te holla 50.- frz gjendjen shum te veshtire siç mund ta vereni me fotot.
    
    

   FMMZ

   Familja  Vlashi  Veleshtë Strugë  Maqedoni  2014

  1. FMMZ ndihmoj familjet ne nevoje kjo esht familja e motres meqereme vlashit nga komuna e veleshtes struge maqedoni, u ndihmua me ushqimë në vlerë prej 50,-frz


    
    
  Read 13389 times Last modified on E diel, 18 Janar 2015 14:33
  More in this category: Gjakovë Korrik 2014 »
  Login to post comments

  Reklama e juaj