Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
E hanë, 06 Tetor 2014 17:26

Kumanovë Qershor 2014

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Qershor 2014

Familja e motrës Hanemshae  Fazlieviç 

Rruga  Dimitrie Tucoviq nr 5 Kumanovë

kjo familje u ndihmua me te holla  600,-frz për shkaqe ekonomike  këtë fëmijë jan pa babën  jetojn vetëm me nënën e tyre në kët shtëpi

Allahu ja lehtësoftë jetën dhe u bëfshin fëmijë të hajrit in shaa Allah . Amin

Read 12064 times Last modified on E shtunë, 15 Nandor 2014 15:52
Login to post comments

Reklama e juaj