Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Familja Imrane Beqiri

Familja Imrane Beqiri Miratoc-Preshevë

  • Donnerstag, 12. September 2013 17:39
  • Geschrieben von Super User


 Shkruar nga Administrator | 23 Shtator 2013

 

Familja e Imrane  Beqiri  nga fshati  Miratoc  komuna e Preshevës  ika  5 fëmijë kurse burri i ka ndëruar jetë Allahu e mëshiroftë dotë thotë këta fëmijë jan edhe jetima  por kan nevojë për kompletimin e shtëpisë  për dritare  banjo gjërat elementare ,vëllezër dhe ju motra ndihmojeni kët motër ecila i ka përsipër ti rrisë këta fëmijë  ndihmoni tja kompletojm kët shtëpi të pa përfunduar ndihmat mund ti dërgoni te FMMZ në konton e fondacionit që figuron  në start faqen e motrave. ju lutemi nëse bëni pagesa për kët familje bëjeni me emër të kësaj familje për me e ditë ndihmën se kujt i dedikohet.përfundi tekstit po shfaqim edhe fotot e kësaj shtëpije.
19.12.2012  familjes Beqiri nga miratoca  ju dorzuan 1800,-euro  për vendosjen e dritareve.inshallah në pranver dotë investojm përsëri për lyerjen e shtëpisë fasadimin .

 

Familjes Beqiri po i ndërtohet edhe fasada jasht

 fondacioni investon 1900,-frz.

Read 10472 times
Published in Ndihmat për 2013
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj