Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Familja Abas Aliti

Familja Abas Aliti Kumanovë

  • Mittwoch, 11. September 2013 19:02
  • Geschrieben von Super User

Familja Abas Aliti nga fshati çerkezë komuna e Kumanovës u ndihmua nga shoqata me  ushqim si dhe me renovimin e shtëpisë ku dhe do të shihni fotot prej fillimi deri në mbarim ,Familjes Aliti ju ndërtua Banjo ,uijsjellsi , Dritaret dhe Dera kryesore si dhe ju shtruan pllakat në dysheme te banja dhe te koridori.

Read 10189 times
Published in Ndihmat për 2013
Rate this item
(0 votes)
More in this category: « Familja Imrane Beqiri
Login to post comments

Reklama e juaj