Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
E diel, 06 Shtator 2015 16:15

Ndihmohet Selami Arifi nga Mateçi i kumanovës

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Ndihmohet vllau  Selami Arifi nga Mateçi i Kumanovës me 1200,-frz për shpenzimet e operimit nga veshkët Allahu e shëroftë sa më shpejt ket vlla dhe nji falenderim antarsis së fmmz-ës për tju dalë në ndihmë kësa shtrese të njerzimit në trojet tona , ndihmat i dorzojë motra dhe hafizja Emine Sopi Allahu e shpërblefte me xhennet .Amin

Read 12295 times Last modified on E diel, 06 Shtator 2015 17:09
Login to post comments

Reklama e juaj