Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Një veper që do të fusë në Xhenet dhe do të largojë nga zjarri!

Një veper që do të fusë në Xhenet dhe do të largojë nga zjarri!

zjarri

Transmetohet nga Ebu Ejub Khalid bin Zejd El Ensarij -Allahu qofte i kenaqur prej tij- se nje burre tha:
“O i derguari i Allahut, me njofto per nje pune qe do te me fute ne Xhennet dhe do me largoje nga zjarri!
I derguari i Allahut -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi te dhe familjen e tij- i tha:
“Te adhurosh Allahun dhe te mos i besh Atij shoke asgje, te falesh namazin, te japesh zekatin dhe te vazhdosh lidhjet farefisnore”.

Transmeton imam Buhariu dhe Muslimi -Allahu i meshirofte-.

Read 12950 times
Published in Pyetje&përgjigje
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj