Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
E shtunë, 11 Shkurt 2017 20:34

Ndihma në Strugë për dy Familje

Written by 
Rate this item
(0 votes)

25.11.2016

Strugë Maqedoni  u ndihmuan nga Fondacioni motrave muslimane zvicër

1.Familja Shefit Dauti nga fshati Frëngov 3 antar të familjes djalin 9 vjeçar të paralizuar si dhe varfëri të mjerueshme u ndihmua me 100,-frz

2. Familja Rushan Muarremi nga fshati frëngov 5 antar te familjes te varfër plus kan nevoj për nji stre u ndihmua me 100,-frz

Read 11565 times Last modified on E shtunë, 11 Shkurt 2017 20:45
Login to post comments

Reklama e juaj