Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
E shtunë, 29 Korrik 2017 06:10

Ndihma në strugë për disa familje

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Familjet që u ndihmuan në strugë me ushqim për ramazan 20.7.2017 si dhe një fest per fëmijet e xhamis per bajram ket aktivitet e udhëhoqi hafëzja e nderuar Hyrija nga struga Allahu e shpërbleftë

1. Alberta Shehu me dy fëmijë me 100,-frz

2. Bardhul Bajrami   (me ushqim)

3. Dashurie Koxhaxhiku

4. Abidin Ibish

5. Melaim Xheladini

6. Sevdi Veseli

7. Shema Biba

8. Teuta Llumnica

9. Organizimi per fëmijët ditën e bajramit .

usqimi kushtoj 300,-frz.

Read 11570 times Last modified on E shtunë, 29 Korrik 2017 08:44
Login to post comments

Reklama e juaj