Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
E diel, 26 Nandor 2017 18:33

Valbona Imeri nga Tirana

Written by 
Rate this item
(0 votes)

9.11.2017 Vlbona Imeri nga Tirana u ndihmua me 200,-frz për shkak te mjekimit te djalit dhe vet valbonës të hollat ju dërguan  në konto

Read 9745 times
Login to post comments

Reklama e juaj