Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
E martë, 18 Shtator 2018 17:40

Ndihma për motrën Selmedije Useini shkup

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoj motrën Selmedije nga Buteli i shkupit me 200,-frz për gjendjen e sajë ekonomike si dhe jetesa e sajë me fëmijët në gjendje të mjerueshme

Read 8719 times
Login to post comments

Reklama e juaj