Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Këngëtarja e njohur Sinead O’Connor është konvertuar në islam

Këngëtarja e njohur irlandeze Sinead O’Connor ka bërë të ditur se ajo është konvertuar në Islam, dhe ka marrë emrin e ri “Shuhada”.

51-vjeçarja O’Connor ka publikuar një postim në rrjetet sociale, ku shkruan:
“Kjo është për të njoftuar se unë jam krenare, që jam bërë një muslimane. Ky është përfundimi i natyrshëm i çdo udhëtimi të teologut inteligjent. Të gjitha studimet e shkrimeve të shenjta të çojnë në Islam. Gjë që i bën të gjitha shkrimet e tjera të shenjta të tepërta. Do të kem një emër i ri. Ai do të jetë Shuhada”.

Read 7901 times
Published in Konvertime
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj