Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Tri kandidate me mbulesë për deputete në Kuvendin e Kosovë

Është bërë publike lista e emrave të kandidatëve të koalicionit LDK-AKR-Alternativa që do të garojnë për Kuvendin e Kosovës, në zgjedhjet parlamentare që pritet të mbahen me 11 qershor.

Në dallim nga partitë tjera, në listën e këtij koalicioni është parë se janë vendosur tri femra me mbulesë, Labinotë Demi-Murtezi me numër 3 dhe Refiqe Tërnava-Beka me numër 51, të cilat i përkasin partisë AKR dhe Bahrie Haxhiu me numër 63, Lëvizjes për Drejtësi.

Read 8010 times
Published in Islami në trojet tona
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj