Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Ndihma me materiale ndërtimore

Ndihma me materiale ndërtimore (5)

Përmbyllja e projektit

Written by

Jan 19, 2014

Përmbyllja e projektit 2012 Elhamdulilah

Familjes së Naim Krasniqit nga  fshati Astrazub  në Kosovë ne muajn e Bekuar  te Ramazanit umorë iniciativa nga  vllau Farush Berisha  duke e pare gjendjen e kësaj familje pasi i ndihmuan me ushqim  në vlerë  35.50 euro ,ne konsulltim me fmmz-ën vendosëm që tja rindërtojm banjën me gjith elementet dhe pllakat pluse llaminatin.

Familja Abas Aliti nga fshati çerkezë komuna e Kumanovës u ndihmua nga shoqata me  ushqim si dhe me renovimin e shtëpisë ku dhe do të shihni fotot prej fillimi deri në mbarim ,Familjes Aliti ju ndërtua Banja ,uijsjellsi , Dritaret dhe Dera kryesore si dhe ju shtruan pllakat në dysheme te banja dhe te koridori.

Faqe 1 nga 2

Reklama e juaj