Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Robaqepse

Robaqepse (1)

Robaqepse për motrat

Written by

Shk 05, 2014

Esselamu Alejkum të nderuara motra në Islam Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi ju ,ju njoftojmë se bëjm qepjen e robave tuaja. kthimin e Shamive kthimin  e fustaneve ,kthimin e Pantallonave për meshkuj  dhe qepjen e perdeve tuaja si dhe shumë qepjeve të tjera që dotju duhen për shtëpit tuaja motra të nderuara.

Jamë në shërbimin tuaj  më poshtë do të vendosë adresën dhe telefonin :

Motra e juaj

Ramize Rahimi

Grosswiesenstrasse 55.

8422  Pfungen

052/536 72 95

 

Published in Robaqepse

Reklama e juaj