Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Njoftime

Njoftime (4)

poliklinika Elife Haraçin

Written by

Qer 17, 2014

Poliklinika “Elife”

Për herë të parë në Haraçinë filloi me punë poliklinika shëndetësore që përmbush të gjitha standardet europiane.

Ju ofrojmë këto shërbime:

Kontrollë të përgjithshme për të rritur dhe foshnja

Analiza laboratorike

EKG

Të gjitha llojet e terapisë me injeksione dhe infuzione

Inhalator
..dhe spital ditor

Shërbimet për të gjithë të siguruarit janë falas...urdhëroni dhe binduni

Ndërkohë për më të vegjëlit kemi siguruar edhe këndin e fëmijëve

Ditëve të punës jemi të hapur 
E Hënë - E Premte nga ora, 07:30 - 19:30
ndërsa të shtunën prej orës, 08:00 - 12:00

Për çdo informacion shtesë mund të na kontaktoni në numrin e telefonit: 
071 629 629

Poliklinika “Elife”

Ne kujdesemi për shëndetin tuaj....

Published in Njoftime

Dita e xhuma

Written by

Mar 12, 2014

Published in Njoftime

Reklama e juaj