Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Familjet e ndihmuara 2015

Familjet e ndihmuara 2015 (7)

Fondacioni motrave muslimane zvicër mori pjesë në aktivitetin që organizoj Fondacioni i rinis Islame Zvicër për shtëpin e skamnorëve në kumanovë  FMMZ ndihmojë me 300,-frz 

E diel, 29 Nandor 2015 17:26

16 Familjet e ndihmuara ne Ramazan 2015

Written by

Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoje 16 familje ne Prizren Kosovë  në muajn e shenjt te Ramazanit 15.07.2015 me 100,-frz per familje in sha Allah ne vazhdim do të ndihmojmë edhe në vazhdim me emrin e Allahut , më posht dotju njoftojm me familjet e ndihmuara.

E diel, 06 Shtator 2015 16:15

Ndihmohet Selami Arifi nga Mateçi i kumanovës

Written by

Ndihmohet vllau  Selami Arifi nga Mateçi i Kumanovës me 1200,-frz për shpenzimet e operimit nga veshkët Allahu e shëroftë sa më shpejt ket vlla dhe nji falenderim antarsis së fmmz-ës për tju dalë në ndihmë kësa shtrese të njerzimit në trojet tona , ndihmat i dorzojë motra dhe hafizja Emine Sopi Allahu e shpërblefte me xhennet .Amin

E diel, 06 Shtator 2015 16:06

FMMZ ndihmon në shkollimin e studentes Alije Osmani

Written by

Fondacioni motrave muslimane ka marë përsipër shkollimin e një studente nga fshati  ropalc kumanovë Alije Osmani  me 100,-frz mujore  të hollat do ti dorzohen pjese pjese në për mjet teologes Emine Sopi .

1 . Më 14.6.2015 ju dërguan 400,-frz per ket vitë.

E enjte, 07 Maj 2015 16:59

Ndihma për vllaun tonë Remziun

Written by

Remzi Arifi  nga fshati Mateç Kumanovë vuan nga një sëmundje e veshkës,

E hanë, 16 Mars 2015 17:48

Ndihmohet fëmiju 7 vjeçar Shkëlqim Zymberi.

Written by

Ndihma për fëmijun 7 vjeçar Shkëlqim Zymberi nga fshati çerkez nga kumanova ,

E diel, 08 Shkurt 2015 17:03

Amar Mazllami student

Written by

Medresanti  Amar Mazllami nga Prizreni student ne vitin e fundit te Medreses u ndihmua nga Fondacioni motrave muslimane zvicër me 130,-euro ,

ne franga: 138,-frz  ,per shkaqe ekonomike me daten 11.2.2015 Allahu ja mundesofte ta krye me sukses shkollen e mesme te medreses

Reklama e juaj