Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Ndihmat për vitin 2017

Ndihmat për vitin 2017 (9)

E martë, 18 Shtator 2018 17:40

Ndihma për motrën Selmedije Useini shkup

Written by

Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoj motrën Selmedije nga Buteli i shkupit me 200,-frz për gjendjen e sajë ekonomike si dhe jetesa e sajë me fëmijët në gjendje të mjerueshme

E martë, 18 Shtator 2018 17:40

Ndihma për motrën Selmedije Useini shkup

Written by

Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoj motrën Selmedije nga Buteli i shkupit me 200,-frz për gjendjen e sajë ekonomike si dhe jetesa e sajë me fëmijët në gjendje të mjerueshme

E diel, 26 Nandor 2017 18:33

Valbona Imeri nga Tirana

Written by

9.11.2017 Vlbona Imeri nga Tirana u ndihmua me 200,-frz për shkak te mjekimit te djalit dhe vet valbonës të hollat ju dërguan  në konto

E diel, 26 Nandor 2017 18:29

Shpëtim Kumanova nga gjakova

Written by

Shpëtim Kumanova nga Gjakova u ndihmua me 200,-frz per operim nga Fondacioni motrave muslimane

E shtunë, 29 Korrik 2017 06:10

Ndihma në strugë për disa familje

Written by

Familjet që u ndihmuan në strugë me ushqim për ramazan 20.7.2017 si dhe një fest per fëmijet e xhamis per bajram ket aktivitet e udhëhoqi hafëzja e nderuar Hyrija nga struga Allahu e shpërbleftë

1. Alberta Shehu me dy fëmijë me 100,-frz

2. Bardhul Bajrami   (me ushqim)

3. Dashurie Koxhaxhiku

4. Abidin Ibish

5. Melaim Xheladini

6. Sevdi Veseli

7. Shema Biba

8. Teuta Llumnica

9. Organizimi per fëmijët ditën e bajramit .

usqimi kushtoj 300,-frz.

E premte, 19 Maj 2017 20:37

Ndihma për Taulanta Selimi Kërçovë

Written by

Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoj vajzën 13 vjeçare nga kërçova Taulanta Selimi e cila esht e shtruar ne spital dhe vuan nga njüe sëmundje e rënd ndihma ishte prej 200,-frz.FMMZ i dëshiron shërim sa me të shpejt.Amin

Ka ndërruar jetë  në Cyrih të Zvicrës studentja 25-vjeçare nga Kumanova Blondina Zimberi.
E shtunë, 11 Shkurt 2017 20:45

Ndihma për familjen e Nazmi Latifit

Written by

10.2.2017 Strugë Maqedoni

Pas nji vizite në familjen  Nazmi Latifi nga Velesi banor i strugës me punë si Imam në xhamin e fshatit Bixhovë strugë ku jeton me familjen 6 antarshe në nji banes  .Fondacioni i motrave muslimane ndihmoj kët familje me 200,-frz për ushqim.

 

 

 

 

 

 

E diel, 29 Janar 2017 16:09

Ndihma për familjen Muhabije Bilali Gostivar

Written by

Më 10.01.2017 Ndihmohet Familja Muhabije Bilali nga Gostivari Maqedoni 

jan 5 antar te familjes kryefamiljari i pa punë shtepin ja kan ndërtuar ,

Fondacioni i motrave muslimane i ndihmoj kesaj familje me 200,-franga zvicrane per ushqim.

 

Reklama e juaj