Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Ndihmat për vitin 2018

Ndihmat për vitin 2018 (5)

E martë, 18 Shtator 2018 17:52

Ndihma për motrën Fatbardha nga Struga

Written by

Fondacioni i motrave muslimane zvicër në gusht 2018 ndihmoj motrën Fatbardha nga struga me 200,-euro për gjendjen e saj të mjerueshme fmmz ndihmoj për blerjen e ushqimit .

E martë, 18 Shtator 2018 17:50

Ndihma për motrën Selmedije Useini Butel shkup

Written by

FMMZ ndihmon përsëri motrën Selmedije Useini nga fshati butel shkup me 300,-frz 

E shtunë, 18 Gusht 2018 12:34

Ndihma për motrën Firija Dzhemaili Tetovë

Written by

Esselamu Alejkum vëllezër dhe motra fondacioni motrave muslimane zvicër pasi mori informatat për situatën e motrës muslimane nga Dzhepshishti i tetovës vendosi ta ndihmojë me 300,-frz motra ne fjale esht e operuar mirpo operimi pa sukses i kan dëmtuar palcën kurrizore dhe e ka gjendjen e vështir ndihmojeni edhe ju Allahu ju begatofte motra firija i ka dy fëmije .fotot

E diel, 13 Maj 2018 20:23

Ndihma skamnorëve në Shqipëri.

Written by

Esselamu Alejkum motra dhe vëllezër  sot 13.05.2018.

Te dashur antar te Fondacionit te  motrave muslimane me pagesat e juaja që po bëni tek ne sot ndihmoj skamnorët në shqipëri në për mjet fondacionit firdeus e cila udhëhiqet nga Teologu i mirnjohur Elvis Naci nga Tirana me 500,-euro in sha Allah i ndihmohet dikujt atje Allahu i shpërblefte ata që ndihmojn dhe punojn me jetimat skamnoret amin .

 

E diel, 28 Janar 2018 09:08

ndihma për jetimat e ballkanit.

Written by

Esselamu Alejkum motra dhe vëllezer,

Reklama e juaj